Ultima oră

Seful interimar al Politiei Rutiere va fi comisar sef

Dan Chiriac
19 mar 2009 4294 vizualizări
Imputernicit la comanda Politiei Rutiere, comisarul Alexandru Cara va fi avansat in grad cu ocazia Zilei Politiei, de pe 25 martie.

Cara va deveni peste o saptamina comisar sef, fiind unul dintre cei mai tineri ofiteri din politie care ajunge la acest grad profesional. "Este o avansare la termen, nu este nimic iesit din comun", ne-a spus Alexandru Cara. Acesta a ajuns in scurt timp la gradul de comisar sef datorita unor realizari deosebite in timpul misiunilor externe la care a participat. Acesta a devenit in 2008 purtatorul de cuvint al politiei rutiere, dar a cedat functia subinspectorului Catalin Manea. Dupa demisia lui Daniel Fatu, Alexandru Cara a fost imputernicit la comanda politiei rutiere. Alti doi ofiteri de la Circulatie vor fi avansati in grad de Ziua Politiei. Inspectorul Madalin Ciolan va deveni inspector principal, in timp ce subinspectorul Sandel Stoica va fi inspector. De asemenea, mai multi agenti vor fi inaintati in grad prin ordin al inspectorului sef. Tot de Ziua Politiei vor fi avansati in grad mai multi ofiteri si subofiteri de la alte servicii. Totodata, luni, jurnalistii sint invitati la Cupa Presei la Tir, in Poligonul Haret. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 19 ore, 43 minute, 6 secunde
Pe alde Marin cand ii a---vansati?
, acum 739396 zile, 19 ore, 43 minute, 6 secunde
greutatea, grasimea si greata ii vor face sa fie ce au fost si merita in final "CAPRARI" pentru simplu motiv ca au o mare hiba pe liga cele de mai inainte.INTRB "????!!!!Acel mare dobitoc RUSU ADY de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.