Ultima oră

Mama lui Miss Martisor stia cine e cea mai frumoasa

Daniel Garleanu
16 mar 2009 3246 vizualizări
Concursul de frumusete de la clubul Extrem a adunat 10 frumuseti mioritice

Cea dea doua editie a concursului Miss Martisor s-a desfasurat vineri noaptea in Club Extrem. Cele 10 participante au lasat emotiile deoparte si au urcat pe scena clubului unde au avut de sustinut patru probe, tinuta casual, dans tiganesc, prezentare lenjerie intima si prezentare rochii de seara. Fetele, cu virste cuprinse intre 15 si 19 ani, sint eleve la liceele din oras. Cea care a purtat numarul 1 in concurs a fost si cistigatoarea Miss Martisor 2009. Ea si-a adjudecat si premiul cel mare, in valoare de 500 de lei. Iulia Gorciu are 16 ani si este eleva in clasa a IX-a A la Colegiul National Al. I. Cuza. "Concursul a durat o luna si ceva si am avut emotii foarte mari, pentru ca a fost primul concurs de frumusete la care am participat. Am avut emotii si pentru ca am fost numarul 1 si am deschis concursul. Ma bucur foarte tare ca am cistigat pentru ca mi-am dat seama ca toate eforturile nu au fost inutile. As fi fost dezamagita daca nu as fi cistigat, pentru ca m-am implicat foarte mult. Ma bucur si pentru parintii mei ca m-au ajutat foarte mult si am putut sa ii rasplatesc. Mama mi-a spus ca stia sigur ca o sa cistig pentru ca ea stia ca sint cea mai frumosa", ne-a spus Iulia Gorciu, cistigatoarea Miss Martisor Extrem 2009. De altfel, mama a insotit-o pe concurenta in club in seara spectacolului. Premiul special "Cea mai frumosa tiganca" si suma de 200 de lei au mers la numarul sase din concurs, Madalina Mihaila, o eleva de 18 ani de la Liceul cu Program Sportiv. Cele 10 participante au primit tinuta de seara cadou, oferita de magazinul Blink, un card de acces liber in club pentru anul 2009, cadouri din partea sponsorilor si un premiu de consolare in bani. Momentele de respiro intre probe au fost asigurate cu programe speciale de Mircea Latcan, cistigatorul premiul pentru cea mai buna interpretare la Mister Extrem 2008, Mariana Birzan, Miss Extrem 2008, si trupele Jabba Wackeez si Bisckit. Dupa spectacol, tinerii au ramas in compania DJ-ului clubului care a intretinut atmosfera cu muzica pe alese. (D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 5 ore, 38 minute, 16 secunde
bisky tata vedeti si voi cum scrieti
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.