Ultima oră

Adrian Neacsu inclina balanta

Nicoleta Cristea
16 mar 2009 1134 vizualizări
Pe 1 mai expira mandatul de presedinte al Tribunalului Vrancea. Cu toate acestea, chiar daca termenul bate la usa, judecatorul Adrian Toni Neacsu spune ca inca nu poate da un raspuns concret in legatura cu planurile sale de viitor

"Sint multe proiecte pe care le-am inceput, in principal parteneriatul cu Jurindex. Nu am luat inca o decizie definitiva, mai ales ca anul 2010 va fi un an crucial pentru justitie. Urmeaza alegeri in CSM, si voi fi implicat prin asociatiile din care fac parte", ne-a declarat presedintele tribunalului. Acesta a fost numit oficial in functie in luna aprilie 2006, in urma unui concurs. Ramine de vazut insa cine se va inscrie pe lista viitorilor presedinti, in momentul in care CSM va anunta efectiv scoaterea la concurs a postului cel mai inalt de la Tribunalul Vrancea. Pe de alta parte, tribunalul asteapta inca de acum patru ani un presedinte de sectie civila. Potrivit unei situatii a CSM, postul este vacant inca din iunie 2005. Pina acum, atributiile postului sint preluate prin rotatie de fiecare dintre magistratii acestei sectii, insa nu se anunta nici unul ca fiind doritor de parafarea clara in functie. (Nicoleta CRISTEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.