Ultima oră

Urmarit general prins de politisti

Dan Chiriac
14 mar 2009 1141 vizualizări
Politistii au efectuat in ultimele zile mai multe actiuni in urma carora au reusit sa prinda un urmarit general.

La Virtescoiu, oamenii legii l-au depistat pe Gheorghe Marandei, 35 ani, din comuna Cirligele, care figura in evidente ca urmarit general. Barbatul era urmarit la nivel national din luna februarie intrucit se sustragea executarii unei pedepse de 5 ani si 6 luni inchisoare pentru o tentativa de omor. Omul a fost incarcerat la Penitenciarul Mindresti. De asemenea, joi dupa-amiaza, politistii l-au oprit in trafic pe Oliver Stoica, din Panciu, care conducea un Ford. Panceanul avea autorizatie de circulatie provizorie expirata din data de 16 ianuarie 2009 si permisul de conducere retinut pentru o perioada de 90 de zile. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru ca a condus masina, desi avea permisul de conducere retinut, dar si pentru ca a condus un autovehicul neinmatriculat. In cadrul raziilor efectuate, politistii au constatat 19 infractiuni, din care sase in flagrant. Au fost aplicate 506 sanctiuni contraventionale, in valoare de 101.580 lei. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.