Ultima oră

Autoturisme furate cu schepsis

Dan Chiriac
12 mar 2009 1205 vizualizări
Reclamatiile au fost solutionate imediat

Proprietarii a doua autoturisme au reclamat la politie ca le-au fost furate masinile. Vehiculele au fost gasite in timp record, dar imprejurarile in care acestea au disparut nu sint foarte clare. Prima sesizare a venit din partea Ilincai Mihalache, din comuna Ruginesti, care a reclamat ca hotii i-au luat masina Dacia 1310 din fata casei. în urma verificarilor, politistii au gasit autoturismul pe raza comunei. Suspect de comiterea furtului este un localnic, Gabriel S., de 16 ani. "Cercetarile efectuate au relevat faptul ca pe 8 martie, tinarul a sustras cheile autoturismului pe care le-a gasit in contact. Doua zile mai tirziu a gasit autoturismul parcat in fata casei, s-a urcat la volan si l-a condus aproximativ 500 metri, dupa care l-a abandonat", a spus comisarul sef Mariana Apostol, ofiterul de presa al politiei. Tinarul este cercetat pentru furt calificat si conducere fara permis. Tot marti dupa-amiaza, Nicolae Boldeanu, 32 ani, din Rastoaca, a reclamat disparitia masinii Skoda Octavia, care se afla parcata pe drumul comunal, in spatele casei sale. Citeva ore mai tirziu, Florin Gavrila, 34 ani, din Maicanesti, s-a prezentat la politie. Acesta avea o imputernicire de folosinta a autoturismului pe o perioada de un an, in contul unui imprumut de 10.000 lei, conditii in care "furtul" s-a dovedit a nu fi furt. Pentru gasirea celor doua autoturisme, politistii au facut marti seara mai multe filtre, in zona municipiilor Focsani si Adjud. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.