Ultima oră

Masinile stationate neregulamentar, saltate peste citeva zile

Dan Chiriac
11 mar 2009 1085 vizualizări
Politistii spun ca mai e nevoie de un aviz de la Prefectura

Politistii rutieri nu pot demara deocamdata actiunile de ridicare a masinilor parcate neregulamentar in Focsani. Incepind de ieri, politistii de la Circulatie ar fi trebuit sa solicite ajutorul firmei de specialitate pentru a ridica autoturismele stationate in apropierea trecerilor de pietoni sau in intersectiile din oras. Aceasta actiune a fost aminata pentru citeva zile pentru a exista o baza legala cit mai completa. "Nu am primit inca de la Prefectura aviz de legalitate pentrua hotarirea luata de Consiliul Local anul trecut. Mai asteptam putin pentru a nu avea probleme cu cei care vor contesta masura de ridicare a masinilor", ne-a spus subcomisarul Catalin Stegarescu, seful Circulatiei din Focsani. Autoturismele stationate neregulamentar vor fi ridicate de o firma de specialitate si transportate intr-o locatie de pe Calea Moldovei. Acestea vor fi eliberate doar contra unei sume de 300 de lei, la care se vor adauga alti 25 de lei pentru fiecare zi de depozitare, dupa trecerea a 24 de ore. De asemenea, soferii vor plati si o amenda de 120 de lei, pentru oprirea neregulamentara. Zonele de unde se vor ridica masini sint semnalizate cu indicatoare. Cele mai multe au fost montate pe bulevardele Unirii, Bucuresti, Republicii sau Dimitrie Cantemir dar si pe strazile Cuza Voda, Maior Gh. Pastia sau Independentei. Oricum, soferii sint atentionati sa nu se lase pe-o ureche si sa nu parcheze alandala pentru ca, cel tirziu la sfirsitul acestei saptamini, autoturismele vor fi ridicate de firma de specialitate, dupa ce agentul rutier va constata contraventia. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.