Ultima oră

O pustoaica a fugit de acasa

Dan Chiriac
11 mar 2009 1131 vizualizări
O tinara focsaneanca si-a pus parintii pe jar dupa ce a plecat de acasa, in cautare de aventura. Pe 3 martie 2009, la miezul noptii, Cristina-Ionela Dobre, de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu si nu s-a mai întors.

Disparitia a fost sesizata trei zile mai tirziu de catre tatal fetei. Din verificarile efectuate a reiesit ca pustoaica a mai plecat voluntar de la domiciliu anterior disparitiei, in vara anului 2008, fiind gasita pe raza municipiului Focsani, in anturajul unor persoane necunoscute. Semnalmentele acesteia sint inaltime 1,6-1,65, atletica, par saten lung, ochi caprui, ten deschis. Ca semne particulare aceasta are o cicatrice liniara pe antebratul drept. La ora disparitiei era imbracata cu scurta din blana maro, geaca piele neagra, pulover cu dungi orizontale negre si roz, blugi albastri si adidasi galbeni. Aceasta are asupra sa certificatul de nastere. Cine poate da relatii cu privire la minora disparuta este rugat sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune direct la numarul de telefon 0237.207.164. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.