Ultima oră

O femeie preia friiele Sectiei de Drumuri Nationale

Mihaela Beșleagă
10 mar 2009 1231 vizualizări
Emilia Radu Murariu va fi noul sef la Sectia de Drumuri Nationale, dupa ce directorul Corneliu Stoian a demisionat in urma cu doua saptamini

Corneliu Stoian, fostul director al Sectiei de Drumuri Nationale Vrancea, va fi inlocuit din functie in perioada imediat urmatoare de o doamna. Este vorba de Emilia Radu Murariu, care asigura in prezent interimatul, pina la numirea oficiala in functie, dupa cum ne-a transmis conducerea Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi, in subordinea careia se afla sectia vrinceana. "Dl Stoian si-a depus demisia si a cerut concediu medical, timp de 15 zile. Imediat dupa incheierea perioadei de concediu va fi numita dna Murariu, care ii va lua locul dlui Stoian", ne-a declarat Dorina Tiron, directorul DRDP Iasi. Corneliu Stoian se afla momentan in concediu medical, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala. Acesta va activa in continuare in institutie, ca inginer, dupa iesirea din functie. Inlocuitoarea sa, Emilia Radu Murariu, ocupa in prezent functia de inginer sef de sectie, asigurindu-se de gestionarea institutiei, pina la numirea definitiva in functie. Corneliu Stoian, directorul Sectiei de Drumuri Nationale Vrancea, si-a inaintat pe 20 februarie demisia, dupa ce a fost chemat la raport de prefectul Raluca Dan. Acesta a fost gasit drept unul dintre cei responsabili pentru producerea accidentului rutier in care au decedat patru tineri, din cauza conditiilor dificile de trafic. Alaturi de el si-au mai inaintat demisiile si Ionel Popescu, adjunctul Inspectoratului Judetean de Politie, si subcomisarul Daniel Fatu, seful Serviciului Politiei Rutiere. Conform datelor furnizate de DRDP Iasi, pina pe 1 martie, inclusiv, deszapezirea drumurilor nationale a cazut in sarcina DRDP Iasi, prin Sectia de Drumuri Nationale Vrancea, cu utilaje inchiriate. Incepind cu 2 martie, data la care au intrat in vigoare contractele anuale, deszapezirea este asigurata de firma UMB, detinuta de omul de afaceri Dorinel Umbrarescu. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 11 ore, 34 minute, 8 secunde
In loc de "fraiele" era mai bine de scris gropile si ruinele !S-au doamna vrea sa pozeze o amazoana calare pe o gloaba muribunda ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.