Ultima oră

Hoti gasiti in timpul raziilor

Dan Chiriac
10 mar 2009 863 vizualizări
Politistii si jandarmii vrinceni au continuat raziile facute in tot judetul, la sfirsitul saptaminii trecute, dupa ce ministrul de Interne, Dan Nica, le-a cerut sa colaboreze pentru reducerea infractionalitati.

Cu aceasta ocazie cei peste trei sute de oameni ai legii au efectuat 335 de actiuni si controale, in urma carora au fost aplicate 829 de sanctiuni in valoare de 102.780 lei si au constatat 24 de infractiuni. Totodata, au fost identificate cinci persoane suspectate de comiterea unor infractiuni. Astfel, politistii focsaneni l-au prins in flagrant pe Adrian Lefter, 32 ani, din Odobesti, in timp ce fura marfa de pe o taraba din bazarul focsanean. Acesta este cercetat in stare de libertate. Tot duminica, politistii l-au depistat pe Constantin Munteanu, 33 ani, din Focsani, care este cercetat dupa ce a furat poseta unei femei, in care se aflau documentele personale si suma de 61 lei. De asemenea, la Garoafa, a fost identificat conducatorul auto Marius B., care efectua transport de persoane, fara a detine licenta de transport rutier. Acesta s-a ales cu dosar pentru savirsirea infractiunii de nerespectare a regimului transportului rutier public. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.