Ultima oră

Politistii se pregatesc pentru arestarea masinilor

Dan Chiriac
7 mar 2009 1506 vizualizări
Ieri au fost realizate trei simulari cu masini parcate neregulamentar pe strada Stefan cel Mare, Republicii si bulevardul Bucuresti u Masinile ridicate vor fi duse intr-un depozit de pe soseaua de Centura

Politistii se pregatesc sa demareze operatiunea de ridicare a masinilor care vor fi parcate ilegal in municipiul Focsani. Ieri, politistii de la Biroul de Siguranta Rutiera in mediul Urban au efectuat trei simulari, la intersectia strazii Stefan cel Mare cu bulevardul Unirii, in fata magazinului Milcov si pe bulevardul Bucuresti, unde erau garate mai multe masini in locuri nepermise. Cu o macara de mici dimensiuni, autoturismele au fost ridicate si duse intr-o locatie special amenajata pe Calea Munteniei nr. 29, ce apartine firmei Autoremorcari SRL Focsani. Exercitiul desfasurat ieri dupa-amiaza a fost urmarit de mai multi trecatori si soferi aflati in trafic, care au inteles ca nu este de glumit cu parcarile. "Incepind de marti, toate masinile stationate neregulamentar, la intersectiile principalelor bulevarde din oras sau pe trecerile de pietoni, vor fi ridicate si transportate intr-un loc special amenajat, urmind a fi recuperate doar contra sumei de 300 de lei, taxa de transport, plus 25 de lei pentru fiecare zi de depozitare, dupa 24 de ore de la ridicare. Daca soferul va veni la masina in timp ce aceasta este ridicata va plati doar cei 120 de lei pentru oprire neregulamentara. Aceasta amenda va fi platita si de cei carora le va fi dusa masina pe Calea Munteniei", a precizat subcomisarul Catalin Stegarescu, seful Circulatiei din Focsani. De comun acord cu Primaria Focsani, politistii au stabilit locurile de unde vor fi ridicate masinile care vor stationa in locuri interzise. Acestea vor fi "saltate" in principal de la intersectiile de pe principalele bulevarde din oras, respectiv bulevardul Unirii cu strazile 1 Decembrie, Unirea Principatelor, Stefan cel Mare sau Republicii, dar si de pe strazile Republicii si Cuza Voda, acolo unde s-au efectuat lucrari de reabilitare si exista semne de ridicari auto. Vor fi ridicate si masinile stationate neregulamentar la toate trecerile de pietoni din oras, dupa cum atrag atentia politistii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.