Ultima oră

I-a furat masina prietenului de pahar

Raluca Manolache
6 mar 2009 1438 vizualizări
Hotul s-a urcat la volan, desi nu avea permis si era sprituit bine

Un adjudean de 23 ani s-a trezit ca a ramas fara masina dupa ce a mers sa bea citeva pahare la un bar din oras. Totul s-a intimplat in noaptea de miercuri spre joi, cind Gheorghe Vascautanu l-a cunoscut pe Teodor Mancea, 18 ani, din comuna Paunesti, cu care a consumat bauturi alcoolice si a cheltuit ceva bani la jocurile electronice de noroc. Pe la ora 6.30, baiatul de 18 ani a profitat ca adjudeanul a plecat la toaleta pentru citeva momente, a luat cheile masinii Ford Sierra care au fost lasate pe masa, dupa care a plecat din bar. "Desi nu avea permis de conducere, tinarul s-a urcat la volanul autoturismului, pe care l-a condus pe raza municipiului Adjud si pe DN2, abandonindu-l apoi intr-o ripa, la circa 800 metri de centrul localitatii. înainte de a-l abandona, acesta a luat insa cheile si documentele, plecind apoi spre casa", a precizat comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al Politiei. Tinarul praduit a mers direct la politie, iar oamenii legii au gasit masina la scurt timp, cu avarii usoare pe partea dreapta fata. De asemenea, politistii au reusit sa dea si de urma hotului, care a fost testat cu aparatul alcooltest. Teodor Mancea, care avea o alcoolemie de 0,49 ml/l in aerul expirat, este de asemenea cercetat in calitate de principal suspect intr-un alt caz de furt de auto, fapta comisa la sfirsitul lunii ianuarie. Hotul de masini s-a ales cu dosar penal atit pentru savirsirea infractiunii de furt calificat, cit si pentru conducere fara permis si sub influenta alcoolului. (Raluca MANOLACHE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 4 ore, 13 minute, 7 secunde
fghfgjghjgfdfdtyjhhsdtffghjfgdfghfgh
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.