Ultima oră

Tilharii de la Metale International, in arest pentru inca 30 de zile

Eduard Popescu
6 mar 2009 1167 vizualizări
Cei trei suspecti si-au angajat avocati din Bucuresti

Celor trei bucuresteni arestati in urma jafului de la Metale International le-au fost prelungite cu inca o luna mandatele de arestare preventiva. Se pare ca in curind Marius Mihai, zis "Bart", de 35 ani, Damian Moldoveanu, de 46 ani, si Iulian Fentzel, 51 ani, vor fi trimisi in judecata, ancheta procurorilor fiind aproape finalizata. Cei trei suspecti si-au angajat avocati din Bucuresti, Moldoveanu recurgind chiar la serviciile a doi aparatori care sa ii pledeze cauza. Chiar daca Mihai, ultimul retinut de anchetatori, nu a recunoscut in prima faza fapta, ulterior nu a mai negat, si a detaliat "tainele" jafului. Se pare ca acesta avea datorii foarte mari la banci si era cautat chiar si de firmele de recuperatori din Bucuresti, astfel incit este lesne de inteles ce anume l-a determinat sa se "bage in afacere". Un mare semn de intrebare este insa in acest moment sinuciderea taximetristului care ar fi trebuit initial sa vina la Focsani cu Damian Moldoveanu, dar care s-a razgindit in ultimul moment. "L-am asigurat ca nu este anchetat si era si el lamurit de acest lucru. De aceea nu cred ca sinuciderea lui a avut legatura cu acest dosar", ne-a spus procurorul de caz, Florin Tirlea. Damian Moldoveanu, considerat capul jafului, are pregatire militara si a activat in domeniu citiva ani. (E. P.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.