Ultima oră

Marta Harabula numita interimar, prin ordin

Raluca Manolache
5 mar 2009 1862 vizualizări
In Vrancea nu se da concurs pentru sefia CAS

Consilierul superior Marta Harabula a intrat de ieri in piine ca presedinte director general interimar al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Vrancea. La sediul institutiei a ajuns un ordin semnat de presedintele CNAS, dr. Irinel Popescu, prin care aceasta este numita interimar si pe perioada in care liberalul Mihai Copaci se afla in concediu de boala. In tot acest timp, la cirma institutiei ar fi trebuit sa fie directorul executiv Maria Olaru. De altfel, ieri a fost organizata si prima sedinta de lucru cu salariatii. "Presedintele CNAS a emis ordinul 380 din 3 martie 2009 prin care dna Marta Harabula, consilier prim superior in CAS, se numeste cu delegatie presedinte director general si pe perioada incapacitatii de munca a lui Mihai Copaci", a spus Iustina Micu, purtatorul de cuvint al bancii din sistemul sanitar vrincean. De asemenea, aceasta va ramine la sefia institutiei si dupa ce Mihai Copaci se va insanatosi. CNAS a anuntat si organizarea concursului pentru ocuparea posturilor de sefi ai caselor de asigurari de sanatate. Postul de la Vrancea insa nu se afla pe lista celor scoase la concurs pentru ca Mihai Copaci nu a fost inca demis oficial, deoarece se afla in concediu medical. Augustus Costache, purtatorul de cuvint al CNAS, spune ca ordinul de revocare va intra in vigoare in momentul in care Copaci se va intoarce din concediu. "Legea nu ne permite sa ii revocam din functie cind sint in concediu medical", a mentionat ofiterul de presa. In aceste conditii concursul pentru sefia CAS Vrancea va fi organizat la o alta data si nu in perioada 18-20 martie, asa cum se intimpla in celelalte judete. Sursele noastre spun ca PSD a nominalizat deja un om pentru aceasta functie, insa si PD-L se gindeste la un nume, in eventualitatea in care institutia ii va reveni la tragerea la sorti. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 20 ore, 48 minute, 32 secunde
CAS Vrancea a devenit un fel de loc de adunatura pentru toate tutele, fufele, papagalii si smenarii care au sters fundul lui Oprisan, respectiv Sapunaru,ei si neamurile lor, de-a lungul vremurilor. Si citeste integral
, acum 739370 zile, 20 ore, 48 minute, 32 secunde
DB esti un INCAPABIL, un prost mare cu nume mic si prescurtat.
, acum 739370 zile, 20 ore, 48 minute, 32 secunde
Bai daca tot ma faci incapabil ar trebui sa zici si la ce sunt incapabil ca la sa fac misto de niste jafuri ca voi cred ca sunt destul de capabil.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.