Ultima oră

Mini Stiri

Raluca Manolache
5 mar 2009 1217 vizualizări
Vrincenii dau de lucru politistilor si doctorilor

Prins la furat in gradinita


Un tinar de 19 ani din Marasesti a vrut sa dea spargerea vietii lui intr-o gradinita din Focsani. Este vorba despre Gradinita nr.16, unitate de unde Tibi Tabacelia a incercat sa fure o geanta. Din nefericire, in momentul in care a vrut sa fuga cu geanta contabilei a fost vazut de o angajata care a sunat imediat la politie. Tinarul s-a ales cu dosar penal pentru tentativa la infractiunea de furt calificat si este cercetat si in alte cauze similare. (R. M.)


Panciu: Si-a taiat venele cu lama


Un tinar de 20 ani din Panciu a ajuns marti a Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani dupa ce a vrut sa isi ia viata. Cornel S. a fost transportat in stare de inconstienta la spital dupa ce si-a taiat venele de la mina stinga cu o lama. Se pare ca inainte de a recurge la acest gest baiatul a baut ca sa isi faca curaj. Si politistii au intrat pe fir si doresc sa afle ce l-ar fi putut face pe tinar sa se gindeasca la moarte la o virsta atit de frageda. Cornel a fost internat in sectia de Psihiatrie. (R. M.)


Fitioneºti: S-a trezit cu fata la cearsaf


Un barbat de 46 ani din comuna Fitionesti a primit o bataie zdravana de la un consatean de 31 ani, pe care l-a trezit din somn. Totul s-a intimplat marti noapte, cind Costel Nedea impreuna cu un vecin, Grigore Andronic, 50 ani, au mers la prietenul lor, Ionel Ciocirlan, care insa dormea. Nervos ca a fost trezit din somn, barbatul i-a dat afara din casa pe cei doi, dupa care a luat toporul si l-a lovit peste picioare si in cap pe Costel Nedea. Acesta din urma a ajuns la Spital, unde a fost diagnosticat cu "traumatism cranio cerebral prin agresiune cu plaga contuza regiunea parietala". Chiar daca nu se simtea prea bine, barbatul a refuzat sa fie internat si a plecat din spital pe propria raspundere. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.