Ultima oră

Sefia Politiei Rutiere si posturile de adjuncti, blocate de Guvern

Dan Chiriac
4 mar 2009 1472 vizualizări
Examenele pentru ocuparea posturilor de conducere din cadrul inspectoratelor judetene de politie au fost blocate pentru o perioada nedeterminata.

Aceasta este masura luata de Guvernul Romaniei, care printr-o ordonanta de urgenta a blocat posturile vacante. In prima faza, masura este valabila pina pe 31 martie 2009, dar este probabil ca aceasta interdictie sa fie prelungita. Interesant este ca aceasta ordonanta de urgenta blocheaza si examenele pentru ocuparea posturilor de adjuncti la IPJ Vrancea, dar si pe cel pentru sefia Politiei Rutiere. Conform legii, functiile de conducere inseamna seful de birou, compartiment, de serviciu, adjunctii sefului IPJ si seful inspectoratului. Dupa demisia fortata a lui Daniel Fatu de la comanda politiei rutiere, la sefie a fost imputernicit comisarul Alexandru Cara. Situatia este similara in cazul adjunctilor, acolo unde comisarul sef Gavril Iacob s-a pensionat, iar comisarul sef Ionel Popescu si-a dat demisia in acelasi timp cu Daniel Fatu. Popescu se afla in acest moment in concediu si ne-a precizat ieri ca nu a primit nimic din partea celor de la IGPR, care trebuie sa accepte sau nu demisia sa. Tot cei de la politia romana vor trebui sa numeasca cei doi interimari pentru functia de adjuncti, care vor fi imputerniciti sa-l ajute pe inspectorul sef pina la deblocarea concursurilor. Printre numele vehiculate se afla cele ale comisarilor sefi Victor Norocea si Ionel Rusu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 16 ore, 22 minute, 40 secunde
domnule DOAGA, distrugi IPJ VRANCEA !
, acum 739370 zile, 16 ore, 22 minute, 40 secunde
Sunt sigur ca acest gen de situatie se regaseste la mai multe institutii din tara, fapt pentru care ,pentru buna desfasurare a activitatilor trebuie sa se ia o masura de ocupare macar interimara a citeste integral
, acum 739370 zile, 16 ore, 22 minute, 40 secunde
TRAIASCA POLITIA TF. DOMNULE DOAGA PE STAN NU LUATI DE LA TF PENTRU UN POST MAI BUN?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.