Ultima oră

Niste dintr-astia , un spectacol cu risete si sonerii polifonice

Mihaela Beșleagă
3 mar 2009 1425 vizualizări
De Martisor, Cosmin si Antonio, protagonistii piesei Niste dintr-astia , au oferit publicului prezent duminica seara in sala Teatrului Municipal Mr. Gh. Pastia momente pline de umor si de suspans.

Alexandru Papadopol (Cosmin) si Leonid Doni (Antonio), colegi la teatru, care pun la cale un plan nedezvaluit pina la final, traiesc vreo doua ore de neuitat. Schimbarile de situatie, personalitatile distincte ale celor doi, unul imbracat in trening si tenisi, altul in costum, mustruluieli "pe bune" cu matura, dar si comicul de limbaj, care a atins apogeul in citeva momente, a stirnit serioase hohote de ris in public. Votul pro sau contra pronuntiei cuvintului "tenisi", telefoanele cu bucluc la colegi, sau afirmatia "racii sint prosti in dragoste" au colorat piesa, al carei autor si regizor este vrinceanul Iulian Postelnicu. Din pacate, atmosfera din sala a fost presarata cu momente care nu isi au locul in timpul unei piese de teatru. Desi inainte de inceperea piesei spectatorii au fost rugati sa isi inchida telefoanele mobile, in timpul spectacolului s-au auzit soneriile polifonice insistente ale citorva mobile, unul dintre cei care asistau la piesa rupind tacerea din sala cu un "alo! sint la spectacol!". Aplauze zgomotoase ale unui singur spectator, sau comentarii rostite cu voce tare, au intregit atmosfera din sala racoroasa a Teatrului. La finalul spectacolului insa, prezentat in premiera la Focsani, toti au plecat cu zimbetul pe buze. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.