Ultima oră

Just wonderful, 10 ani de Nausica

Iulia Crețu
3 mar 2009 1251 vizualizări
Lansarea celei mai noi colectii de primavara-vara semnata Nausica Mircea, care va avea loc joi, 5 martie, pe scena Teatrului Municipal Mr. Gh. Pastia din Focsani, marcheaza implinirea a 10 ani de existenta pe scena modei a brandului Nausica .

Prezentarea va fi o explozie de culori, tema de inspiratie fiind cea florala. Creatoarea de moda ne-a dezvaluit ca rochiile pastreaza linia clasica si ca au ca particularitati flori cusute manual si cristale. De altfel, Nausica a recunoscut ca ii plac foarte mult florile, in special lalelele. Fara nici o legatura cu trecutul politic al sotului sau, inspectorul guvernamental Dragos Mircea, culoarea preferata a Nausicai este cea galbena. "Colectia este inspirata de magia naturii, intr-o paleta bogata de culori, urmarind linia clasica. Este vorba de 49 de piese, plus rochia de mireasa, iar fiecare creatie este unica, avind flori cusute manual si cristale", ne-a declarat Nausica. Luna martie are in acest an pentru Nausica mai multe semnificatii. Pe linga implinirea a unui deceniu de activitate pe scena modei, in martie cuplul Nausica si Mircea Dragos implineste 7 ani de casnicie. Luna florilor este celebrata astfel printr-o colectie a florilor, redesenate in rochii. "Just wonderful" este un martisor pretios pentru doamnele si domnisoarele din Focsani. Evenimentul va beneficia de prezenta in calitate de modele pentru prezentarea rochiilor a surorilor Monica Columbeanu si Ramona Gabor. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.