Ultima oră

Dr. Draguna, implicat intr-un nou accident de circulatie

Dan Chiriac
26 feb 2009 1255 vizualizări
Alte trei accidente s-au produs in judet

Dr. Daniil Draguna, seful sectiei de dermatologie de la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, a fost implicat ieri dimineata intr-un accident de circulatie. "In timp ce conducea un VW Bora, pe strada Comisia Centrala, din cauza neatentiei in conducere, a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit cu o Dacia Logan, care circula regulamentar din sens opus. Medicul a fost ranit usor. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost zero", a precizat comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al Politiei. Acesta este al doilea incident rutier in care este implicat medicul, dupa cel produs in luna septembrie 2008, cind a acrosat un motociclist, in timp ce conducea un Chevrolet. Alte doua accidente au avut loc miercuri. La Mera, Daniel Mocanu, 36 ani, din Reghiu, in timp ce conducea o autoutilitara Dacia 1304, a accidentat usor un baiat de 7 ani, care a traversat strada prin loc nepermis. Seara, in Focsani, Ana Cherclaif, 23 ani, din Tifesti, in timp ce conducea o Dacia Logan, din cauza ca nu a respectat culoarea rosie a semaforului, a intrat in coliziune cu un Opel Astra. In urma impactului, Dana Manolache, 23 ani, din Tecuci, pasagera in Logan, a fost ranita. Ieri dupa-amiaza, pe trecerea de pietoni de la Prefectura, o femeie a fost accidentata usor de un autoturism. Accidentul s-a produs in ciuda "broastelor" amplasate de pe zebra. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.