Ultima oră

Oale fara acte, dar cu promotie

Iulia Crețu
27 feb 2009 934 vizualizări
Misiunile jandarmilor prin pietele municipiului in cautare de comercianti de falsuri sau de bunuri fara acte de provenienta au dat roade si in aceasta saptamina.


Printre musterii oamenilor legii s-a numarat si familia Gabor, venita din Ardeal. Gavrila Gabor, 37 ani, din localitatea Tirnaveni "" Mures, Gavrila G., 15 ani, din localitatea Oradea - Bihor si Istvan Gabor, 22 de ani, din Timisoara, nu au putut explica jandarmilor provenienta bunurilor, declarind doar ca le-au achizitionat dintr-un complex comercial din Bucuresti. "La o verificare mai atenta, jandarmii au gasit asupra celor trei mai multe obiecte: un telefon mobil de ultima generatie, 5 seturi de vase de bucatarie din inox, 3 ceasuri si alte obiecte (pixuri, brichete). Mai mult, cei trei aveau o «promotie» "" pentru un set de vase de bucatarie, eventualii cumparatori puteau sa-si aleaga in mod «gratuit» un ceas, un pix sau o bricheta", au precizat jandarmii. Bunurile au fost ridicate in vederea confiscarii, cei trei fiind sanctionati. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.