Ultima oră

Pieton luat pe sus de un sofer sprituit

Dan Chiriac
25 feb 2009 674 vizualizări
Un bulgar a ramas fara permisul de conducere

Vrincenii pusi pe harta au fost cadorisiti de politisti cu amenzi. In numai 24 de ore au fost constatate 28 infractiuni si au fost aplicate peste 500 de amenzi, in valoare de 72.915 lei, persoanelor care nu respectau legea. Jandarmii si politistii au iesit pe strazi si au intensificat actiunile pentru prevenirea fenomenului infractional si asigurarea climatului de siguranta civica. "Asigurarea unei prezente vizibile a fortelor de ordine in zonele de risc, in zonele aglomerate, va fi completata cu actiunile zilnice, punctuale, initiate de fiecare subunitate din cadrul inspectoratului, in scopul descurajarii oricaror manifestari antisociale si cresterii vitezei de reactie la solicitarile cetatenilor", spune comisarul sef Mariana Apostol, ofiterul de presa al Politiei. In urma acestor actiuni a fost descoperit si un sofer care s-a urcat baut la volan. Cristian Vlase, 54 ani, care conducea un Cielo, a accidentat o tinara de 24 ani care incerca sa traverseze strada Stefan Cel Mare pe marcajul pietonal. Pentru ca emana halena alcoolica, politistii au decis sa il testeze rezultind o imbibatie alcoolica de 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a devenit astfel pieton si s-a ales cu dosar penal. De asemenea, politistii de la Circulatie l-au lasat fara permis si pe un bulgar care tranzita judetul. Este vorba de un sofer de tir care a fost oprit pentru control si era baut. Un alt focsanean s-a ales cu dosar penal pentru port ilegal de arma. Stefan Vechiu, de 42 ani, a fost depistat de politistii focsaneni in zona Bulevardului Garii, in timp ce il ameninta cu un cutit pe Ion Batrinu. Oamenii legii au mai identificat in urma raziilor 11 persoane suspectate de comiterea unor infractiuni. (Raluca MANOLACHE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.