Ultima oră

Fugar bagat dupa gratii

Raluca Manolache
26 feb 2009 871 vizualizări
Un barbat de 29 ani dat in urmarire nationala a ajuns marti dupa gratii dupa ce a fost gasit de politisti in Gara Marasesti.

LaurenÃiu Marinel Giosa din Bucuresti a fost luat la intrebari de oamenii legii, iar in urma verificarilor s-a constatat ca acesta se sustragea de la executarea unei pedepse de 15 ani inchisoare. Barbatul a fost dat in urmarire pe 18 februarie pentru ca nu s-a prezentat la penitenciar dupa ce a beneficiat de o intrerupere a executarii pedepsei, fiind condamnat la Tribunalul Bucuresti pentru tilharie. "A fost depistat in sala de asteptare. Nu avea documente asupra lui, motiv pentru care a fost dus la post. In urma verificarilor s-a constatat ca figura in baza de date pentru ca era urmarit national. Nu a fost recalcitrant", a precizat subinspectorul Romeo Ilie, de la Politia TF Focsani. Bucuresteanul a fost incarcerat la Penitenciarul din Focsani. Politistii au actionat si in trenuri. In urma controalelor au fost aplicate 15 sanctiuni in valoare de 1.575 lei, iar 21 de calatori au platit taxe de 542 lei deoarece calatoreau fraudulos. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.