Ultima oră

Instantele vrincene, tot mai dorite de judecatori

Nicoleta Cristea
25 feb 2009 931 vizualizări
Nu mai putin de patru magistrati din alte judete isi doresc un post de judecator la una dintre instantele din Vrancea.

Valul de pensionari din cadrul instantelor vrincene a dus si la vacantarea unor posturi, ceea ce face ca schema sa fie mai saraca, iar cauzele pe cap de magistrat sa creasca. In sedinta de astazi a sectiei pentru judecatori a CSM se vor lua in discutie solicitarile de transfer a trei judecatori galateni, dar si a unui magistrat care pina la aceasta data da solutii la Curtea de Apel Bucuresti. Astfel, judecatorul Viorel Voineag, magistrat la CA Bucuresti, a solicitat transferul la Vrancea, fie in cadrul Judecatoriei Focsani, fie la Tribunalul Vrancea. Insa si Judecatoriile Panciu si Adjud sint pe lista de solicitari, aceste instante fiind, conform bilantului pe 2008, in minus cu cel putin un magistrat, aceasta fara a se lua in calcul si pensionarile care bat la usa. Doua judecatoare de la Judecatoria Galati, Florica Bucur si Aurica Dobritoiu, dar si Gabriela Alina Alexandru de la Judecatoria Birlad au solicitat un post la Vrancea. In timp ce judecatoarea Bucur a cerut un tranfer la oricare dintre Judecatoriile Focsani, Panciu sau Adjud, ultimele doua instante sint si pe lista de propuneri ale magistratului Dobritoiu. Magistratul de la Birlad a dat ca variante pentru un viitor post Judecatoriile Adjud sau Focsani. (Nicoleta CRISTEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.