Ultima oră

S-a spinzurat de dorul parintilor

Dan Chiriac
25 feb 2009 907 vizualizări
Tinarul traia cu bunicii la Balesti, alaturi de trei frati, dupa ce mama lor a murit, iar tatal este in puscarie

Un tinar din comuna Balesti a ales sa moara la doar 19 ani, intristind toata comunitatea locala. Baiatul avea probleme psihice si provenea dintr-o familie dezorganziata. Politistii au fost sesizati de un localnic cu privire la faptul ca Dumitru Damian, 19 ani, s-a sinucis. Tinarul a fost gasit spinzurat intr-o anexa a gospodariei in care locuia impreuna cu alti trei frati si cu bunicii din partea mamei, acestia provenind dintr-o familie dezorganizata si saraca. Mama celor patru copii a murit in urma cu citiva ani in urma unei agresiuni comise de sotul sau, care acum este in inchisoare, fiind condamnat la sapte ani. Din primele cercetari efectuate la fata locului a rezultat ca Dumitru suferea de traume psihice, care se manifestau mai ales pe fondul consumului de alcool. Anchetatorii cred ca acesta a fost motivul pentru care tinarul si-a pus capat zilelor, cedind, intr-un moment de criza. Tinarul le spunea mereu fratilor mai mici ca regreta ca familia s-a destramat si nu are cine sa-i ajute sa-si faca un rost in viata. Primarul localitatii, Stancu Balescu, ne-a declarat ca familia trece prin dificultati financiare majore, motiv pentru care comunitatea va contribui la inmormintare. "Familia traieste intr-o saracie lucie, copiii fiind in grija bunicilor, batrini si bolnavi", ne-a spus primarul. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.