Ultima oră

Alexandru Cara, imputernicit la comanda Politiei Rutiere

Dan Chiriac
24 feb 2009 3125 vizualizări
Demisia adjunctului Ionel Popescu urmeaza sa fie acceptata de seful Politiei Romane, insa lista de posibili inlocuitori prinde contur


Dupa demisia fortata a subcomisarului Daniel Fatu de la sefia Serviciului Politiei Rutiere, functia va fi preluata interimar de comisarul Alexandru Cara. "Acesta va fi imputernicit la comanda Politiei Rutiere, urmind ca lui Daniel Fatu sa-i oferim o functie corespunzatoare gradului sau profesional. Din functiile vacante, acesta isi va putea alege noul loc de munca", a precizat comisarul sef Sandel Doaga, seful Politiei vrincene. Daniel Fatu a demisioant din functie vineri seara, dupa ce acest lucru i-a fost solicitat public de baronul Marian Oprisan si apoi de prefectul Raluca Dan, in urma unui accident de circulatie cu patru victime generat de poleiul de pe soseaua E85. Al doilea demisionar, adjunctul Ionel Popescu, va fi pus la rindul sau la dispozitia inspectorului sef, urmind ca acestuia sa-i fie repartizata o functie corespunzatoare gradului. "Demisia sa trebuie acceptata de seful Politiei Romane. Apoi, acesta va fi pus la dispozitie si ii va fi data o noua functie in structura politiei", a mai spus Sandel Daoga.


A inceput bursa zvonurilor


Pentru ambele functii ramase vacante la IJP Vrancea urmeaza sa fie organizate examene la care sanse vor avea, se intelege, doar cei agreati de noua ordine politica de la PSD si PD-L. Printre cei care ar putea ocupa postul de sef al politiei rutiere s-ar putea afla inspectorul principal Catalin Candea, numele cel mai vehiculat, tinind cont de gradul sau de rudenie cu seful Politiei. Printre cei care ar putea visa la aceasta functie s-ar mai putea afla comsiarul Tomita Pavaloiu, cel care a participat si la alte concursuri pentru ocuparea acestei functii, dar si alti ofiteri de la Circulatie. Cum IPJ Vrancea nu are in acest moment nici un adjunct, dupa pensionarea comisarului sef Gavril Iacob si demisia lui Ionel Popescu, examenul pentru aceste functii ar putea fi organizat mai repede de catre IGPR. Printre numele vehiculate pentru aceste posturi vacante se afla cele ale comisarilor sefi Viorel Gheorghe, actualmente ofiter la Serviciul de Ordine Publica, si Victor Norocea, de la Biroul de Arme Explozibili si Substante Toxice. Totusi, nimic nu este batut in cuie. Sursele noastre spun ca vor avea loc si alte miscari de trupe in urmatoarea perioada la nivelul sefilor de servicii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 9 ore, 20 minute, 30 secunde
Domnule Doaga ,cand iti vine randul de dat afara!Nu te gandesti ca ai aceeasi soarta?Vezi sa nu-l calci pe coada pe domnul ,,Presedinte ''Marian Oprisan zis ,,Portofel''!
, acum 739398 zile, 9 ore, 20 minute, 30 secunde
cred ca ar trebui sa-si dea demisia si domnul sandel doaga ca dansul este seful politiei
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.