Ultima oră

Familia Basescu, dans intr-un restaurant plin cu jurnalisti

Silvia Vrînceanu Nichita
23 feb 2009 1368 vizualizări
Seful statului s-a prins intr-o hora cu mesenii din restaurnatul Rozmarin din Predeal

Presedintele Traian Basescu, alaturi de sotia sa Maria si de fiica cea mica, Elena, si-au facut aparitia simbata seara, intr-un restaurant din Predeal, acolo unde lua cina un grup de 30 de jurnalisti participanti la o sesiune de pregatire cu privire la metodele de monitorizare a integritatii administratiei publice organizata de Centrul de Resurse Juridice. Cum presedintele a fost subiect de discutii la curs pe motiv ca nu si-a depus la timp declaratiile de avere la Administratia Prezidentiala, jurnalistii au ramas uimiti cind seful statului si-a facut aparitia in restaurant, in jurul orelor 21.00. In popasul de doua ore la restaurantul hotelului Rozmarin, presedintele a ciocnit un pahar, si-a dansat sotia, a incins o hora cu cei care luau masa in local si s-a fotografiat cu potentialii alegatori. Cum Ziarul de Vrancea a avut un reprezentant la fata locului, va aratam cum s-a distrat presedintele simbata seara intr-un restaurant plin cu jurnalisti. Se pare ca hotelul din statiunea montana apartine unui politician democrat-liberal iar presedintele este un vizitator obisnuit cind se afla in vacanta la Predeal.



(Foto si text Silvia Vrinceanu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.