Ultima oră

Politist baut, rasturnat cu masina pe cimp

Dan Chiriac
23 feb 2009 2241 vizualizări
Agentul Emil Rosioru s-a ales cu dosar penal si va da socoteala si in fata sefilor

Un politist de la Politia municipiului Focsani, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat simbata intr-un accident produs pe Soseaua Vrancei. Politistii rutieri au stabilit ca agentul Emil Rosioru, 53 ani, de la Serviciul de Ordine Publica, se afla la volanul masinii personale, o Skoda Octavia, cind, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum umed, intr-o curba usoara, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat pe cimp. In urma accidentului, agentul a fost ranit usor. Testat cu aparatul alcooltest, acesta a fost gasit cu o alcoolemie de 1 gram la mie. Acesta a fost condus la Spitalul Militar pentru recoltarea probelor biologice. "Politistul, agent in schimbul de noapte la ordine publica, se afla in afara orelor de program si s-a rasturnat cu masina pe cimp. Acestuia i-a fost intocmit dosar penal pentru savirsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, avind o imbibatie alcoolica peste limita legala. De asemenea, acesta urmeaza a fi cercetat, in regim de urgenta, de o comisie din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Vrancea. Sanctiunea asupra sa poate incepe de la diminuarea salariului sau intirzierea avansarii in grad si poate ajunge pina la destituirea din politie", a precizat comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint de la politie. Tot la sfirsitul saptaminii trecute, politistii au depistat in trafic un sofer baut. Neluti Budeanu, 50 ani, din Andreiasu, a fost oprit la Odobesti si gasit cu o alcoolemie de 0,58 grame la mie. Acesta s-a ales cu dosar penal. Politistii rutieri au avut de rezolvat si un accident rutier produs in Focsani. In urma cercetarilor s-a stabilit ca Ionut Avram, 22 ani, din Focsani, in timp ce conducea o autoutilitara Dacia, a acrosat si accidentat usor pe Ion Tematoru, 70 ani, din Focsani, care traversa strada pe marcajul pietonal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 21 ore, 50 minute, 23 secunde
Stimate domnule Chiriac, tot respectul, dar... Omul a patit-o vineri, nu are 53, de ani, si cine stie, daca au fost doua inadevaruri pe care le stiu doar eu, poate nici alcolemia nu era 1. citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.