Ultima oră

Adolescentii se perfectioneaza in furturi

Raluca Manolache
21 feb 2009 925 vizualizări
Trei tineri au dat spargeri de peste 6.000 lei intr-un an

Politistii le-au pus gind rau hotilor, patru tineri fiind cercetati pentru comiterea a peste 20 de furturi. Astfel, trei tineri sint cercetati in 14 dosare penale pentru comiterea infractiunii de furt calificat si distrugere. Liviu Mihaiu, 19 ani, din Pogoanele, judetul Buzau, Sergiu O., 17 ani, din satul Beciu, comuna Virtescoiu si Nicolae L., 17 ani, din Uricani, judetul Hunedoara, dar care locuieste fara forme legale in localitatea Virtescoiu, sint suspectati ca in perioada decembrie 2007-februarie 2009 au comis mai multe spargeri. In urma acestora, cei trei tineri au provocat un prejudiciu de peste 6.000 lei, fiind cercetati in stare de libertate. Politistii il mai au in atentie si pe Marian T., de 17 ani, din Tecuci, judetul Galati, care este suspectat pentru comiterea mai multor furturi din Focsani. Cu ocazia cercetarilor efectuate s-a stabilit ca acesta ar fi savirsit noua infractiuni de furt calificat din societati comerciale cu un prejudiciu de peste 5.000 lei, fapte inregistrate initial cu autori necunoscuti. Tinarul este cercetat pentru documentarea intregii activitati infractionale. De asemenea, un tinar de 25 ani din orasul Odobesti a fost prins in flagrant dupa ce a spart un magazin din Focsani. Adrian Mihalcea a fost prins joi de politistii de ordine publica imediat dupa ce a sustras dintr-un magazin bunuri in valoare de 245 lei. Baiatul, care a profitat de neatentia vinzatoarei, a reusit sa fuga din magazin cu un cos plin cu produse utilizate pentru igiena personala precum deodorante, sampon, sapunuri. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, iar Adrian Mihalcea s-a ales cu dosar penal. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.