Ultima oră

Comandantul Batalionului 341 a fost medaliat in Irak

Ciprian Fânaru
21 feb 2009 1056 vizualizări
Militarii vrinceni care sint in misiune in Irak se afla pe ultima suta de metri a pregatirilor de intoarcere acasa.

Miercurea trecuta, comandantului Batalionului 341 Infanterie, care are in componenta si militari vrinceni, i-a fost conferita medalia "Steaua de bronz" de catre secretarul de stat al Apararii SUA. In baza militara Tallil, Philip Battaglia, comandantul Brigazii 4 Cavalerie Americane, i-a inminat medalia locotenent-colonelului Vasile Vreme, pentru "indeplinirea exceptionala a misiunilor executate in zone de lupta cu risc ridicat pe timpul participarii la Operatiunea Iraqi Freedom", se arata intr-un comunicat al Ministerului Apararii. Colonelul Battaglia a transmis militarilor romani multumirile sale pentru modul in care acestia si-au indeplinit sarcinile incredintate si ca a fost onorat sa colaboreze cu "Rechinii Albi". Batalionul 341 Infanterie se afla in cea de-a sasea luna de misiune in Irak si a indeplinit aproximativ o mie doua sute de misiuni in aria sa de responsabilitate. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 14 ore, 57 minute, 49 secunde
Este o procedura de motivare, folosita pana si de Hitler, prin carere se obtine la final executarea oridinelor ca un robot! AMINTIRI PENTRU NEPOTI!
, acum 739370 zile, 14 ore, 57 minute, 49 secunde
Chiar nu mai aveti de ce scrie? Vedeti ca aceasta unitate este de la Topraisar. Ce treaba avem noi? Mai bine v/ati interesa ce fac militarri vrinceni si nu mai scrieti abureli.
, acum 739370 zile, 14 ore, 57 minute, 49 secunde
Cine pricepe un pic psihologia stie foarte bine ce am vrut sa spun! Intamplarea face sa nu fiu din Focsani si sa fi participat, indirect, la asemenea proceduri de decorare stiind foarte bine efectele citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.