Ultima oră

Nausica, just wonderful cu surorile Gabor

Iulia Crețu
20 feb 2009 1609 vizualizări
Casa de moda a creatoarei va prezenta o colectie de Martisor

Femeile vor avea parte de un martisor special in aceasta primavara. Cunoscuta creatoare de moda Nausica Mircea isi va prezenta pe 5 martie, in cadrul unui spectacol special, pe scena Teatrului Municipal "Mr. Gh. Pastia" din Focsani, colectia de primavara-vara. 48 de piese plus rochia de mireasa, caracterizate drept "Just wonderful", vor prezenta diferite aspecte ale feminitatii. Printre manechinele care vor defila sub brandul "Nausica" se vor numara si surorile Monica Columbeanu si Ramona Gabor. "Evenimentul pe care il organizez la Teatru vreau sa devina o traditie la Focsani. Colectia se adreseaza oricarui tip de femeie, celei romantice, celei indraznete, dar si celei puternice ori femeii care vrea sa arate usor vulgar. Spectacolul va avea patru parti, pentru tinute de zi, de cocktail, disco si rochii de seara. La colectie lucrez de 3 luni si pentru reusita spectacolului de la Focsani am renuntat sa particip la Saptamina Modei de la Castilion, Spania. Acum sintem in pregatiri, realizam decorul la Teatru", ne-a dezvaluit Nausica Mircea. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.