Ultima oră

Doi jandarmi au intrat cu masina in pom

Dan Chiriac
16 feb 2009 1317 vizualizări
Acestia veneau de la discoteca din Paunesti u si trei copii au fost raniti intr-un accident produs simbata dimineata

Doi jandarmi de la Adjud au fost implicati duminica dimineata intr-un accident produs pe drumul dintre Paunesti si Domnesti. Cei doi se intorceau de la discoteca Alcatraz si se indreptau spre municipiul Adjud. Politistii spun ca pe DJ205H, in afara comunei Paunesti, Valeriu Borza, 37 ani, din Adjud, in timp ce conducea auto marca BMW, din cauza neadaptarii vitezei intr-o curba usoara la dreapta, a pierdut controlul autoturismului si a parasit partea carosabilă, intrind in coliziune cu un copac de pe sensul opus de mers. In urma impactului a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto, precum si a pasagerului Petru Ruginis, 21 ani, din Adjud. "Cei doi sint jandarmi la Adjud si se intorceau de la Paunesti. Din fericire, ambii au scapat doar cu rani usoare dupa ce au intrat intr-un cap de pod si un pom. Soferului i-au fost recoltate probe biologice la Spitalul Adjud pentru stabilirea alcoolemiei", a precizat lt. Sorin Hunea, purtatorul de cuvint de la Jandarmerie. IJJ Vrancea a incheiat anul trecut cu un tragic incident rutier, produs in Focsani, in urma caruia un jandarm a murit, iar alti patru au fost raniti.


Trei copilasi raniti la Mindresti


Un alt accident grav a avut loc simbata dimineata. Neacordarea de prioritate a fost cauza accidentul produs in drumul spre Mindresti. Trei copii au fost raniti in urma accidentului. Politistii spun ca Leonard Pasare, 26 ani, din Focsani, in timp ce conducea o autoutilitară marca Dacia 1305, la iesirea de pe un drum lateral nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Tata 207 condus regulamentar de Margarit Mihalache, 34 ani, din comuna suceveana Marginea, si care era angajat in depasirea unui autotren, pe care l-a acrosat. în urma accidentului a rezultat ranirea grava a copilului Gabriel Mihalache, de 6 ani, precum si ranirea usoara a celorlalti doi copii aflati in Jeep, Constantin, de 8 ani, si Mihai, 6 ani. "Accidentul s-a produs din cauza soferul autoutilitarei Dacia, care iesea de la sediul unei firme din apropiere. A iesit prea mult cu botul masinii in soseaua nationala, iar Jeepul aflat in depasirea tirului s-a rasturnat. Soferul autoutilitarei va ramine fara permis pentru neacordare de prioritate", ne-a spus comisarul Adrian Huzum, de la Politia Rutiera. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 5 ore, 59 minute, 34 secunde
Puteau sa adauge si ei,acolo,o vrajeala tipic romaneasca :"de maxima siguranta".
, acum 739393 zile, 5 ore, 59 minute, 34 secunde
asa este intro zi canm eram in pieteta din durbaca peunaesti sefa di la discoteca locala mea a ratat m u i e din masina dansei acum ca o fi avand p u l a in loc de p i z d a nu mai stiu
, acum 739393 zile, 5 ore, 59 minute, 34 secunde
are noroc la accidente
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.