Ultima oră

Calugar acuzat de dare de mita

Dan Chiriac
13 feb 2009 1103 vizualizări
Acesta i-a oferit 200 de euro unui politist din Nanesti

Un politist de la postul de politie Nanesti a refuzat spaga calugarului din judetul Bacau care a fost gasit in trafic cu un pistol de bile fara permis de port-arma si cu permisul de conducere suspendat. Totul s-a intimplat pe 4 februarie, cind politistii l-au oprit in trafic pe Mitica Nacu, 30 ani, originar din Iasi, pentru un control privind armele disparute de la Ciorogirla. Barbatul a fost gasit cu un pistol cu bile, iar in urma cercetarilor s-a stabilit ca nu poseda permis de conducere. Pentru aceasta s-a ales cu dosar penal. Calugarul a incercat sa rezolve cu bani problema aparuta si i-a oferit agentului Nicolae Aparece suma de 200 de euro. Joi, procurorii au organizat un flagrant in urma caruia ieseanul in sutana a fost prins in momentul in care i-a oferit agentului suma promisa. Flagrantul a fost organizat la postul de politie. Pe linga dosarul penal in care era cercetat pentru conducere fara permis, acesta va fi acuzat si de dare de mita. Instanta de judecata urmeaza sa aprecieze daca ieseanul va fi cercetat in stare de liberatate sau in arest preventiv. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 17 ore, 36 minute, 24 secunde
Cred ca acel calugar e pe deasupra si prost daca a crezut ca un caz mediatizat ca al lui se poate rezolva cu bani la un nivel asa de mic. Trebuia sa umble mai sus Procuror, judecator) ,dar nu cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.