Ultima oră

Primaria nu-si mai permite cursuri pentru angajati

Iulia Crețu
11 feb 2009 1523 vizualizări
Cuvintul de ordine din acest an de la Primaria Focsani, ca de altfel de la toate administratiile locale din tara, este austeritate.

Potrivit edilului sef Decebal Bacinschi, constructia bugetului pe 2009 va beneficia de o atentie deosebita pentru taierea cheltuielilor suplimentare. Pe timp de criza, nu se vor mai acorda salarii de merit, nu se vor mai plati ore suplimentare si se va renunta la cursurile de perfectionare in domeniul administratiei publice locale. Plimbarile preferate ale consilierilor municipali, facute pe bani publici, ar putea deveni in acest an o amintire. Primarul Bacinschi a specificat insa ca, in cazul proiectelor de investitii, se va cintari foarte bine ponderea financiara pe care municipalitatea o poate suporta pentru modernizare. "Da, e nevoie de chibzuire in conditiile in care gasesti un proiect in care tu ca municipalitate trebuie sa vii cu 2%. La cele cu participare 50-50 sau la cele unde sint contributii mici, te duci cu ochii inchisi. Am avut o sedinta cu sefii de institutii si am anuntat ca nu se vor mai acorda salarii de merit, ore suplimentare sau plecari la cursuri", ne-a declarat primarul municipiului Focsani. (Iulia CRETU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 20 ore, 42 minute, 13 secunde
consider ca nu era corect ca functionarii sa se scoleasca pe banii contribuabilului ba mai mult cei ce au facut masterate sau postuniversitare pe banii nostri sa returneze banii ,ca sau plimbat in citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.