Ultima oră

Paza depozitelor de armament a fost intarita

Raluca Manolache
10 feb 2009 1537 vizualizări
Paza si securitatea depozitelor de armament si munitie din Vrancea a fost intarita in urma recentului incident de la Ciorogirla, de unde au disparut zeci de arme militare.

Dupa acest furt, au fost facute verificari amanuntite la cele trei obiective din subordinea Garnizoanei Focsani, in urma carora nu au fost descoperite nereguli. Gen. Florinel Damian, inlocuitorul comandantului Garnizoanei Focsani, spune ca in zona sa de responsabilitate nu au disparut arme. "S-au facut verificari conform ordinelor esaloanelor superioare si am raportat ca nu sint probleme si nici incalcari ale prevederilor aferente serviciului de paza si interventie in Garnizoana Focsani. Am luat o serie de masuri printre care verificarea tuturor spatiilor de paza si depozitare a armamentului, desfasurarea de activitati de intretinere a sectoarelor, verificarea tuturor mijloacelor si obstacolelor din cadrul depozitului in asa fel incit acesta sa raspunda cerintelor legilor in vigoare", ne-a precizat Florinel Damian. De asemenea, militarii care au in grija paza acestor depozite au fost convocati la diferite instruiri privind efectuarea serviciului de paza si interventie. Recent, disparitia unor cartuse din incinta unei unitati militare din Focsani a facut obiectul unei anchete speciale, dupa ce un element de munitie a ajuns la redactia ziarului nostru. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 10 ore, 43 minute, 10 secunde
In timp ce "maimarii vremii" au camere video care le apara proprietatile dobandite mai mult sau mai putin legal, in Romania mileniului trei mai sunt depozite care la corpurile de paza (corpurile de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.