Ultima oră

Prima arma descoperita in Vrancea: un pistol cu bile

Dan Chiriac
5 feb 2009 1293 vizualizări
Filtrele politistilor rutieri au scos la iveala, dupa tigari de contrabanda, si un pistol cu bile u arma a fost gasita la un iesean, care nu avea nici permis de conducere

Filtrul instalat de catre politistii vrinceni in comuna Nanesti, pentru oprirea masinilor suspecte in cazul furtului de arme de la Ciorogirla, a prins cite ceva in plasa in fiecare zi. Dupa ce marti, cei doi baieti ai preotului Tanase Joghiu, din Focsani, au fost descoperiti cu 3.000 de pachete de tigari "More", pentru care nu au putut prezenta acte de provenienta, ieri noapte, politistii rutieri au facut o noua prada. "Cu ocazia efectuarii de activitati specifice in cadrul filtrului organizat pe DN 23, in localitatea Nanesti, lucratorii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere au oprit pentru control un autoturismul marca VW Passat. în urma verificarilor efectuate, s-a descoperit faptul ca barbatul avea asupra sa un pistol cu bile, pentru care nu a putut prezenta permisul de port arma. Acesta urmeaza sa fie sanctionat contraventional", a spus subinspectorul Catalina Olteanu, de la biroul de presa al IPJ Vrancea. Amenda pentru aceasta contraventie este cuprinsa intre 1.000-2.000 lei. Totodata, cercetarile efectuate au relevat si faptul ca proprietarul armei, Mitica Nacu, 30 de ani, din Iasi, are permisul de conducere suspendat, fapt pentru care i s-a intocmit dosar penal. Filtrul de la Nanesti urmeaza sa functioneze si in zilele urmatoare si nu este exclus sa apara si alte suprize, daca nu armele disparute de la Ciorogirla. (Dan CHIRIAC)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.