Ultima oră

Alt martor confirma ca Duma a condus masina mortii, fara pemis

Daniel Garleanu
5 feb 2009 1680 vizualizări
Florin Radulescu, care s-a aflat in autoturism, a declarat ca acuzata a condus, desi nu avea carnet de conducere

Dosarul in care Nicoleta Duma este acuzata de infractiuni privind circulatia pe drumurile publice revine in atentia judecatorilor. Ieri, la Judecatoria Focsani, a fost audiat Florin Radulescu, in virsta de 27 de ani, din Galati, prietenul acuzatei, care a fost in masina in timpul accidentului. Aceasta, dupa ce mama tinarului accidentat mortal a solicitat in mai multe rinduri in cadrul acestui proces ca Radulescu sa fie audiat, pentru ca ar sti adevarul despre cele intimplate. Cu toate acestea, si Radulescu a sustinut varianta ca Nicoleta Duma ar fi condus masina, iar accidentul s-a produs tocmai din cauza lipsei de experienta a acesteia. Ieri, martorul a declarat ca masina este proprietatea unui prieten care nu are permis si care i-ar fi incredintat-o in mai multe rinduri, iar pe 8 februarie 2007 cei doi au plecat din Focsani la Braila, la solicitarea lui Emilian Constantin, victima, unde au consumat cite o cafea. Radulescu a declarat ca la intoarcere a condus acuzata, desi nu avea permis de conducere, si la momentul angajarii acesteia intr-o depasire, a pierdut controlul volanului. In urma accidentului, Emilian Constantin a decedat, iar ceilalti doi au ajuns in coma la spital. "Nicoleta Duma se afla la volan, eu ocupam locul din dreapta, iar Emilian Constantin statea in spate. In urma impactului foarte puternic, eu eram in dreapta plin de singe, Nicoleta Duma, pe locul din fata volanului si intinsa pe bancheta, iar Emilian era iesit din masina", a declarat Radulescu. In fata instantei urmeaza sa fie chemati ca martori cei doi agenti de Politie care au fost la locul accidentului, care au fost identificati si vor fi citati, dar si soferii de pe ambulantele care i-au transportat pe cei trei tineri la spital. In cazul acestora, inca se fac demersuri pentru a fi identificati.(D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.