Ultima oră

Regii soselelor merg in audienta la Doaga

Eduard Popescu
3 feb 2009 1611 vizualizări
Cei doi politisti care au iesit la pinda in noaptea de simbata spre duminica vor fi chemati la raport de catre seful politiei vrincene.

Agentul Ionut Raduta, de la postul de politie Vizantea Livezi si agentul care s-a prezentat ca numindu-se "politia Panciu" vor trebui sa explice atitudinea lor fata de conducatorii auto, in fata comisarului sef Sandel Doaga. "Mi-am notat aceasta problema si o voi aprofunda in zilele urmatoare", a precizat Sandel Doaga. Dupa cum se stie, cei doi agenti au iesit la "pinda" pe motivul ca incearca sa gaseasca armele disparute de la Ciorogirla. Numai ca acestia au refuzat sa caute in portbagajul masinilor, fiind mult mai interesati de actele unui sofer, care nu a comis nici o contraventie si nu trebuia oprit in trafic, asa cum prevede legea rutiera. Armele au trecut pe locul doi, iar amendarea conducatorului auto a devenit o tinta pentru cei doi agenti care opreau masinile in plina noapte, pe o strada din Panciu. Acestia l-au amendat pe Stelian N. cu 500 de lei pentru ca nu avea rovigneta, desi acesta circula in orasul Panciu. De altfel, ieri, conducatorul auto a depus o contestatie la Judecatoria Focsani, in conditiile in care a fost amendat contrar prevederilor legale. Cititorii Ziarului de Vrancea au postat pe site-ul nostru mai multe mesaje prin care reclama o atitudine similara a unor politisti, care abuzeaza de haina pe care o poarta si ajung sa faca legea pe sosele. Unul dintre acestia, Luigi Marinica, reclama faptul ca unii dintre politistii de la posturi nu se ocupa de problemele comunitatii ci ies sa faca circulatie pe drumurile din judet, pentru ca "de acolo mai beau si ei o cafea, ca de la hoti nu au ce lua". Se pare ca a fost si cazul celor doi politisti iesiti la "pinda" in plina noapte. (Eduard POPESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.