Ultima oră

Vernisaj cu cintec la hipermarket

Iulia Nicolaie
3 feb 2009 1318 vizualizări
Copiii cu talent la fotografie pot cistiga aparate foto

13 copii, dintre care 6 de etnie roma, inscrisi la Sectia pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene, isi vor prezenta expozitia de fotografie miercuri, la sediul hipermarketului Carrefour. Evenimentul coordonat de bibliotecara Margareta Tatarus, va cuprinde si un spectacol de dansuri si cintece traditionale romanesti si tiganesti, oferit de copiii de la Centrul Educational de Zi pentru Copiii Exploatati prin Munca din cadrul DGASP Vrancea, Scoala "Nicolae Iorga" Focsani si Ansamblul "Cetinita" Bolotesti. Expozitia de fotografie va cuprinde cele mai reusite poze ale celor mici, in care sint prezentate locuri din judetul nostru. La eveniment vor lua parte fotojurnalisti, profesori, invatatori, bibliotecari si reprezentanti ai mai multor firme din tara. "Copiii de etnie roma au interactionat foarte bine cu ceilalti si invers. Toti am format o echipa si am invatat fie unii de la altii fie de la fotografii parteneri ai proiectului, care au participat la citeva workshopuri pe aceasta tema. Fotografiile cele mai reusite vor fi prezentate in aceasta expozitie, care va fi itineranta si o vom vedea si in alte locuri din oras. Va fi completata cu alte fotografii facute intre timp si nu in ultimul rind vreau sa amintesc despre concursul care se desfasoara pe site-ul proiectului http://efotografiamea.winfast.ro, unde poate vota oricine si chiar va conta fiecare vot in cistigarea premiilor puse in joc, doua aparate foto digitale", ne-a spus bibliotecara Margareta Tatarus, coordonatoarea evenimentului. Clubul fotografic E-fotografiamea a fost infiintat in urma cistigarii concursului de Participare Comunitara din cadrul programului Global Libraries Romania si finantat de IREX, o organizatie americana nonprofit. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.