Ultima oră

Popescu ar putea fi schimbat la finalul saptaminii

Dan Chiriac
3 feb 2009 1768 vizualizări
Controlul efectuat de ofiterii din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane in cadrul IPJ Vrancea, pentru analizarea activitatii adjunctului Ionel Popescu, s-a incheiat.

Dupa ce celalalt adjunct, comisarul sef Gavril Iacob s-a pensionat, dupa ce i s-a sugerat ca ar fi mai bine sa lase functia vacanta, IPJ Vrancea ar putea ramine la sfirsitul acestei saptamini si fara cel de-al doilea adjunct. Iacob si-a depus dosarul de pensionare si incepind de la 31 decembrie 2008 a terminat activitatea la comanda IPJ Vrancea. Popescu este vizat de mai mult timp pentru a fi schimbat din functie. "Controlul efectuat de catre cei de la IGPR s-a incheiat. Rezultatele privind activitatea adjunctului Ionel Popescu vor fi aflate spre sfirsitul acestei saptamini, cind vom primi raportul ofiterilor care au fost la Focsani", ne-a spus subinspectorul Catalina Olteanu, de la Biroul de Presa de la IPJ Vrancea. Ionel Popescu ocupa functia de adjunct inca de pe vremea sefiei lui Crin Silviu Grosu, acesta continuind si in mandatele lui Viorel Serbanoiu si Sandel Doaga. Pentru functiile ramase vacante sint vehiculate mai multe nume, printre care cele ale fostului sef de la Politia Rutiera, comisarul sef Viorel Gheorghe, comisarul sef Victor Norocea, de la Biroul Arme, Explozibili si Substante Toxice, comisarul Tomita Pavaloiu, de la Biroul de Cercetari Penale sau comisarul sef Vasilica Topor, de la Serviciul de Investigare a Fraudelor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 20 ore, 53 minute, 44 secunde
Mi se pare normal ca fiecare sef de institutie, unitate, sa fie ajutat la comanda de oameni in care sa aiba incredere. Am tot respectul pt. domnul Inspector sef, dar si pentru domnul Popescu, un citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.