Ultima oră

Instalatorul care te rezolva de telefon

Iulia Crețu
28 ian 2009 1312 vizualizări
Jandarmii focsaneni au avut de rezolvat luni noaptea un caz putin mai obisnuit. Aflati in patrulare prin cartierul SUD, oamenii legii au dat nas in nas cu un hot deghizat in ¦ instalator.

Acesta tocmai fugea din scara unui bloc dupa ce ii furase telefonul unei tinere care se plinsese ca are probleme cu instalatia de apa. Aflat in zona, Valentin Uluitu, de 28 de ani din Focsani, s-a oferit sa rezolve el defectiunea, pretinzind ca se pricepe. "Femeia a observat o defecÃiune la instalaÃia de apa curenta din garsoniera sa si a mers impreuna cu administratorul imobilului la subsol pentru vedea cauza. Fiind o ora destul de inaintata, administratorul a procedat la oprirea robinetului aflat la subsol, urmind sa remedize defectiunea a doua zi. Avind acceptul tinerei, asa zisul instalator a patruns in garsoniera si, profitind de neatentia proprietarei, i-a sustras telefonul mobil aflat pe canapea, dupa care a plecat. La scurt timp, tinara a observat lipsa telefonului si a pornit in urmarirea faptuitorului, la iesirea din scara blocului intilnindu-se cu patrula de jandarmi", a declarat lt. Sorin Hunea, purtatorul de cuvint al Jandarmeriei. Acestia l-au urmarit pe hotul instalator si au reusit sa-i recupereze tinerei telefonul. Instalatorul de ocazie este acuzat de furt calificat. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.