Ultima oră

Partidele nu gasesc caldut postul de agaman la ENET

Iulia Crețu
28 ian 2009 1237 vizualizări
Formatiunile politice din CL nu au desemnat pe nimeni sa vada care-i buba la fabrica de caldura u directorul Valter Popescu l-ar fi preferat pe liberalul Eduard Lambrino

Se cauta agaman pentru Consiliul de Administratie de la ENET! La sedinta ordinara a Consiliului Local Focsani de ieri, nici unul dintre cele trei partide nu a gasit pe nimeni interesat de problematica societatii de termoficare. O explicatie pentru dezinteresul PSD, PDL si PNL pentru acest post o reprezinta si remuneratia simbolica, de numai 1% din salariul directorului Valter Popescu, pe care ar primi-o imputernicitul Consiliului Local. La aceasta se adauga reprosurile frecvente pe care conducerea societatii le are de incasat pentru pierderile de pe retea si imposibilitatea de modernizare a sistemului de incalzire. La Compania de Utilitati Publice, democrat-liberalii l-au propus ca agaman pe Aurel Bourceanu, inginer pensionar si fost director la ISEH. La Transport Public Local, liberalii au uns-o Agaman pe jurista Dana Nazarie Tabacaru, si ea o necunoscuta pentru viata politica. PDL si PNL si-au ales institutiile cu mai putine bube pentru oamenii lor, iar ENET-ul a fost pasat ca o minge desumflata catre PSD si primarul Decebal Bacinschi. Iar acestia, "generosi", l-au sutat inapoi catre liberali, amintind cit de bine s-a inteles Valter Popescu cu Eduard Lambrino si cit de multe usi a deschis acesta pe la ministere in guvernarea Tariceanu pentru problematica ENET. Liberalii, la rindul lor, au spus: pas! "Domnul Eduard Lambrino ne-a transmis ca nu mai vrea. Acesta s-a imbolnavit in ultimul timp si nu mai poate face fata unui astfel de post", a motivat refuzul Vasile Dobre, consilier PNL. Dezinteresul membrilor Consiliului Local Focsani pentru societatea de termoficare a stirnit initial risul pe chipul lui Valter Popescu, care si el a recunoscut ca l-ar fi vrut in continuare pe Edi Lambrino in Consiliul de Administratie al ENET. Alesii vor cauta pina la viitoarea sedinta pe cineva care sa accepte supervizarea activitatii societatii de termoficare pe bani putini. Nu se stie daca vor si gasi. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.