Ultima oră

Cumetrie politica in familia Baesu

Eduard Popescu
26 ian 2009 8831 vizualizări
Lumea politica si a afacerilor a petrecut simbata seara la cumetria fetitei fostului deputat PSD George Baesu, care a adunat peste 120 de invitati la restaurantul Amadeus din Focsani.

Anca si George Baesu si-au increstinat simbata cel mai nou membru al familiei, pe micuta Maria, nascuta in toamna anului trecut, nasii bebelusului fiind primarul PSD din Slanic Moldova, Andrei Serban, si sotia acestuia, Gabriela. Dupa oficierea botezului, la Biserica Ovidenia Armeni, de catre un sobor de patru preoti, invitatii si-au dat intilnire la restaurant, unde a avut loc un adevarat ospat. Cum era de asteptat, la petrecere au fost vazuti o sumedenie de oameni politici de stinga, printre care s-au aflat Titus Corlatean, secretarul general demisionar al PSD, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, fostul ministru delegat pentru administratie publica, Gheorghe Emacu, deputatii Cristian Dumitrescu si Ciprian Nica, dar si o serie de oameni de afaceri printre care Liviu Jitea, Victor Istrate, George David sau Nelu Pantiru. O prezenta speciala a fost jurnalistul Victor Ciutacu, de la Antena 2, amic de-al fostului deputat, care a venit la Focsani alaturi de sotia sa, Mariana, si nu a ezitat sa arunce "vorbe grele" clasei politice. Dupa ce a terminat cu obligatiile oficiale legate de manifestarile dedicate Unirii, la cumetrie si-a facut aparitia, mai tirziu, si liderul PSD, Marian Oprisan, care a ramas la chef pret de doua ore, alaturi de noul prefect Raluca Dan si de primarul Decebal Bacinschi. Cu toate ca George Baesu nu se mai afla in gratiile sale, ca pe vremuri, baronul a decis sa onoreze invitatia, dat fiind ca este si nasul primului fiu al familiei si cel care l-a lansat in politica pe fostul jurnalist. Baronul nu a ezitat sa se impauneze cu serbarile de simbata, cind a afisat o relatie neprotocolara cu seful statului. Petrecerea a fost una cu antren, la care s-a cintat si multa muzica lautareasca, astfel ca invitatii au chefuit pina ieri dimineata, la 7.30, cind muzicantii s-au retras. Mindru de familia lui, George Baesu a lasat sa se inteleaga ca nu si-a incheiat cariera politico-administrativa la virf si ca in curind nu i se va mai atasa adjectivul de "fost", dupa cum ne-au soptit surse de la eveniment.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 26 minute, 30 secunde
Cata generozitate din partea Ursitorului cel Rau - dl. Oprisan, sa vina la dl Baesu, probabil ca i-a mers bine ziua de 24 ianuarie alaturi de "Mini-Base". A zis : "lasa, sa treaca de la mine" si s-a citeste integral
, acum 739393 zile, 26 minute, 30 secunde
Le doresc parintilor sa se bucure de ea,sa fie sanatoasa si sa aiba noroc!Si multa sanatate si bunicilor,parintilor Ancai.Cred ca isi adora nepotica.Sa fie fericiti si sanatosi cu totii.
, acum 739393 zile, 26 minute, 30 secunde
Ce inseamna "increstinat"? Am cautat in dexonline.ro si nu am gasit.
, acum 739393 zile, 26 minute, 30 secunde
De ce sa ne intereseze prea mult petrecerea si invitatii , cand cel mai important " personaj " al serii a fost micuta Maria. Sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa ca parintii ei.Salutari citeste integral
, acum 739393 zile, 26 minute, 30 secunde
felicitari.minunat,lumea buna sa se adune.mai sunt si obligatii sociale.pentru MARIA sanatate si drum neted in viata.sanatate si parintilor,nasilor dar si participantilor.
, acum 739393 zile, 26 minute, 30 secunde
sa fie sanatoasa copila ca nu are de ce sa duca in spate multele greseli ale tatalui ei. Ii urez la multi ani !
, acum 739393 zile, 26 minute, 30 secunde
MULTI ANI MARIEI ALATURI DE FAMILIA SA.FITI FERICITI PENTRU ACEST INGERAS.VA SUNTEM ALATURI.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.