Ultima oră

Frizerii cu lacat pe usa

Raluca Manolache
24 ian 2009 1259 vizualizări
Cabinetele de infrumusetare din judet se pot prezi cu lacat pe usa daca nu respecta toate normele sanitare impuse de Ministerul Sanatatii.

In urma controlului demarat de inspectorii de la Inspectia Sanitara de Stat (ISS) activitatea unei unitati de profil din Odobesti a fost suspendata. De asemenea, administratorii altor patru frizerii din Odobesti, Focsani, Marasesti si Panciu au fost sanctionati cu amenzi cuprinse intre 800 "" 2.400 lei, pentru ca nu au respectat conditiile igienico sanitare. "S-a suspendat activitatea unei unitati pentru grave abateri privind conditiile de igiena. Nu existau circuite, colectarea si depozitarea deseurilor nu se facea in mod corespunzator", a precizat dr. Mircea Stoenoiu, seful ISS Vrancea. Medicul adauga ca unitatea de cosmetica din Focsani s-a ales doar cu o amenda deoarece de saptamina viitoare cabinetul va intra intr-un program de igienizare. Inspectorii sanitari vor continua aceasta actiune si saptamina viitoare si vor verifica respectarea normelor de igiena, dar si daca au fost respectate termenele de conformare date in urma controalelor efectuate anul trecut. De asemenea, sanitarii vor mai avea in vedere modul de sterilizare a ustensilelor si daca in cabinete sint asigurate spatii compartimentate. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.