Ultima oră

Esca si Beckham, modele de coafat pentru vrincence

Iulia Crețu
22 ian 2009 1606 vizualizări
Hair-stilisti de la Bucuresti au dezvaluit vrincencelor ce se poarta in acest sezon. Seminariile internationale propun femeilor o reintoarcere la culorile naturale, la un par sanatos si ingrijit. Frizura cea mai in tendinte este cea purtata de ani de zile de prezentatoarea de stiri Andreea Esca

La ce se uita barbatii prima data cind observa o femeie pe strada? Fara doar si poate prima impresie este data de aspectul parului. Modul de aranjare al podoabei capilare este pentru cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos un principal atu pentru a atrage atentia. Tocmai pentru a dezvalui parte din secretele unui par sanatos si atragator, la un salon de coafura din Adjud au sustinut ieri o proba de maiestrie in minuirea foarfecelui si in alegerea nuantei potrivite pentru par o echipa de hair-stilisti de la Bucuresti. Alaturi de acestia, doamnele au beneficiat si de sfaturile a doi reprezentanti ai unei firme producatoare si distribuitoare de produse profesionale pentru colorarea si ingrijirea parului. Pe linga "lectia deschisa" tinuta in prezenta coafezelor si frizerilor din oras, hair-stilistii de la Bucuresti, prin miinile carora au trecut podoabe capilare celebre, au exemplificat intr-un maraton de citeva ore si o parte din frizurile la moda in acest an. Concluzia specialistilor a fost clara: se poarta parul sanatos, coafat asa cum sta cel mai bine persoanei respective. Nu sint impuse reguli stricte de lungime sau culoare. Stilistii spun ca tendintele lansate la Londra trebuie in primul rind sa le avantajeze pe cliente. Se poarta atit parul drept, dar si buclele. Cu o exceptie insa: parul ars de solutiile de «permanent»!

Tunsoarea "Esca" sau "Victoria Beckham", in tendinte

Hair-stilistii de la Bucuresti, pe care ii recomanda diplomele de participare pe la diferite cursuri internationale, au dezvaluit doamnelor si domnisoarelor din Vrancea ca in acest sezon se poarta nuantele naturale. "Castaniu, blond, aramiu, rosu, poate combinatiile blond-rosu "" acestea sint nuantele in trend. Insa, dincolo de asta, se poarta ceea ce iti sta bine. Aceasta este principal regula", ne-a dezvaluit Vali, unul dintre hair-stilisti. Cit despre lungimi si taieturi, seminarul din Anglia a dictat directia. Frizura Bob, facuta celebra de Victoria Beckham pe plan mondial, si pe care a transformat-o intr-o emblema personala si Andreea Esca la noi, ramine in top. "In continuare se poarta tunsoarea Bob, in diferite lungimi. Se poarta parul mediu spre scurt, cel lung nu prea mai este la moda. De asemenea, se poarta bretonul. De la cel foarte scurt, pina la cel care acopera ochii. Multe cliente sint reticente cind propunem un breton, dar acesta poate fi drept sau nu, poate pune in evidenta fizionomia foarte bine. Noi cautam sa scoatem in evidenta frumusetea naturala, nu propunem schimbari extravagante", au mai adaugat specialistii in hair-style. Acestia au mai completat cu faptul ca atunci cind va decideti ca vreti o schimbare de atitudine, de culoare sau de"¦ lungime, trebuie sa apelati la o persoana care cunoaste meserie si care nu trebuie sa va faca sa plingeti dupa ce plecati din coafor. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.