Ultima oră

Registru de dat in git politisti si functionari

Ciprian Fânaru
19 ian 2009 1248 vizualizări
Directia Generala Anticoruptie din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor pune la dispozitia cetatenilor Registrul de petitii si sugestii pentru a pune degetul pe rana cu privire la problemele din sistem.

Noul instrument de relationare cu publicul este functional incepind cu data de 15 ianuarie. Documentul a fost elaborat ca urmare a recomandarilor expertilor spanioli formulate in cadrul proiectului Phare RO2004, "Masuri anticoruptie pentru Politia de Frontiera si Vama" si a masurilor stabilite prin H.G. nr. 609 din 04.06.2008 pentru aprobarea "Strategiei nationale anticoruptie privind sectoarele vulnerabile si administratia publica locala" pe perioada 2008 "" 2010. Registrul de petitii si sugestii va fi pus la dispozitia tuturor cetatenilor si reprezentantilor organizatiilor legal constituite care se prezinta la sediile D.G.A., acesta continind formulare autocopiante si inseriate. De acum inainte, la structurile centrale si teritoriale ale D.G.A. petitiile se primesc si prin intermediul Registrului de petitii si sugestii. Pentru vrincenii interesati, registrul anticoruptie se poate gasi la sediul DGA din Focsani, str. Cezar Bolliat, nr. 12, in vreme ce relatii se obtin de la Telefon / Fax: 0237 / 207.119 sau e-mail: bavn_dga@mai.gov.ro. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 11 ore, 36 minute, 10 secunde
EXISTA UN DL. OCHEAN INTR-UN CHIOSC LANGA POLITIE CARE LA COMANDA ITI INMATRICULEAZA ,FACE ACTE SI ALTE TRAFICURI IMEDIAT.NU VAD SEFII FRECUSUL PE USILE CE DUC IN INTERIOR BIROULUI SERVICIULUI SAU CE citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.