Ultima oră

Tribunalul vrea sa incheie socotelile pe 2008

Nicoleta Cristea
16 ian 2009 956 vizualizări
Renovarile la Sectia Comerciala din cadrul Tribunalului Vrancea, cu sediul pe Bld Independentei, mai trebuie sa astepte, din cauza ca bugetul aprobat in acest sens nu s-a potrivit cu preturile avansate de constructori.

"La ultima licitatie organizata lucrarile nu au fost adjudecate deoarece nimeni nu s-a incadrat in pret. Aceasta licitatie a fost contestata tocmai din acest motiv. Vom reface documentatia si vom organiza o alta licitatie", ne-a spus vicepresedintele Tribunalului Vrancea, judecatorul Costica Dita. Reparatiile sediului sint asteptate de luni bune, insa se pare ca personalul de aici nu va simti o schimbare in acest sens prea curind. Pe de alta parte, instantele vrincene asteapta o deschidere bugetara pentru a-si acoperi restantele din 2008. In alti ani, ianuarie insemna si un nou buget, insa alegerile din noiembrie au dat peste cap si discutiile la nivel central in ceea ce priveste acest capitol, astfel incit Tribunalul Vrancea inca incearca sa ajunga la zero cu datoriile de anul trecut. "Saptamina aceasta asteptam sa vina toti bani pentru a ne acoperi datoriile restante, pentru ca incheiem anul fiscal. Avem obligatii restante la Posta Romana, la plata avocatilor din oficiu pe ultimul trimestru, la utilitati, datorii pe care trebuie sa le acoperim. Deschiderea bugetara pe luna decembrie acopera doar strictul necesar, de aceea asteptam sa vedem si ce buget va fi aprobat pentru 2009. Legea spune ca bugetul ar fi trebuit aprobat in luna noiembrie. Desi termenul nu s-a respectat intotdeauna, niciodata nu ajungeam in ianuarie fara un buget pentru anul respectiv", a afirmat vicepresedintele Costica Dita. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.