Ultima oră

Surdo-mut accidentat de un BMW

Dan Chiriac
16 ian 2009 1199 vizualizări
Accidentul a avut loc la Paunesti

In ciuda actiunilor efectuate de politistii rutieri, accidente nu lipsesc de pe sosele. Miercuri, in timp ce agentii rutieri efectuau razii, doua accidente s-au produs la Cimpuri si Paunesti, ultimul avind ca victima un tinar surdo-mut. Astfel, miercuri, pe raza localitatii Cimpuri, Ilie Muscalu, 35 ani, din Odobesti, in timp ce conducea un Matiz, pe directia Panciu-Soveja, a acidentat-o usor pe Mihaela Bizna, 40 ani, din Cimpuri, care s-a angajat in traversarea strazii fara sa se asigure. Seara, in Paunesti, Geanina Sandu, 25 ani, din localitate, in timp ce conducea un BMW din directia Paunesti-Domnesti, a lovit un pieton, pe Vasilica Cautis, 30 ani, din localitate, care a traversat strada prin loc nepermis. Pietonul este o persoana cu handicap, fiind surdo-mut, si nu avea insotitor. Victima a fost ranita usor si a ajuns la spital. In tot acest timp, politistii incercau sa previna accidentele cauzate de traversarile neregulamentare. "în ultimele 48 de ore, efectivele Politiei Rutiere au continuat activitatile de disciplinare a participantilor la trafic si de prevenire a evenimentelor rutiere in care sint implicati pietonii si cele care pot fi comise de soferii care conduc cu viteza peste limita legala si de conducatorii de mopede. Au fost constatate 626 de abateri la regimul circulatiei, valoarea amenzilor aplicate fiind de 48.480 lei. Dintre persoanele sanctionate, 466 au fost conducatori auto, 32 pietoni si 37 conducatori de mopede. Pe linie de viteza, au fost aplicate 91 de sanctiuni. Politistii au intocmit dosar penal si unui vrincean care a fost depistat conducind masina fara a avea permis", a precizat comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint de la IPJ Vrancea. In cele doua zile au fost ridicate si zece permise auto pentru diferite abateri si doua certificate de inmatriculare pentru defectiuni tehnice. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.