Ultima oră

Magazinul Milcov, spart de un hot cu gusturi fine

Raluca Manolache
15 ian 2009 2474 vizualizări
Tinarul din comuna Andreiasu a avut un plan bine pus la punct reusind astfel sa puna mina pe trei kilograme de bijuterii

Un tinar de 24 ani din comuna Andreiasu risca sa ajunga dupa gratii dupa ce a spart magazinul Milcov, cu ajutorul unui plan bine pus la punct. Valentin Nanu a fost prins de politistii din Focsani in momentul in care incerca sa fuga cu geanta plina cu bijuterii. Totul s-a intimplat in noaptea de marti spre miercuri, cind paznicul centrului comercial a vazut o silueta in unitate, motiv pentru care a alertat Politia. Politistii aflati la munca, alaturi de "mascati", au inconjurat magazinul. "La data de 14 ianuarie 2009, ora 02,00, paznicul centrului comercial a sesizat Politia cu privire la faptul ca i s-a parut ca in unitatea pe care o pazeste a vazut o umbra si ca este posibil ca inauntru sa se afle un hot. La fata locului s-au deplasat imediat politistii focsaneni si au inconjurat zona, timp in care, in curtea interioara a magazinului, si-a facut aparitia un tinar. în imediata lui apropiere a fost gasita o geanta in care se afla o mare cantitate de bijuterii din metal alb", ne-a relatat comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al Politiei. Luat de intrebari de oamenii legii, tinarul le-a povestit ca a ramas in magazin dupa terminarea programului, stind ascuns dupa scarile rulante. Dupa ce magazinul s-a inchis, hotul a bagat in geanta aproximativ trei kilograme de bijuterii in valoare de 38.000 de lei. "Tinarul s-a ascuns si, dupa terminarea programului, a incercat sa sustraga mai multe kilograme de bijuterii. Bijuteriile au fost recuperate in totalitate", a mentionat subcomisarul Gicu Avasiloaie, seful Politiei Focsani. Dupa ce i-au dat planul peste cap, politistii au luat legatura si cu sefa de vinzari a unitatii pentru inventarierea bijuteriilor. Si angajatele din Milcov s-au aratat surprinse de ceea ce s-a intimplat. Valentin Nanu va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru savirsirea infractiunii de furt calificat. Aseara, judecatorii vrinceni au decis sa-l lase in libertate pe Valentin Nanu. De mentionat este faptul ca si in 2006 magazinul Milcov a mai fost spart atunci fiind furate mai multe telefoane mobile. Atunci hotii au incercat sa ia si bijuterii din aur, insa nu au avut succes pentru ca acestea se aflau sub cheie. Magazinul Milcov apartine omului de afaceri Eugen Surdeanu, prin firma Metex SA Focsani, iar raioanele sint inchiriate. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 9 ore, 38 minute, 58 secunde
Invatati-va, dragi parinti, copii sa-L iubeasca pe Dumnezeu si astfel nu vor mai indrazni sa faca vre-un rau cuiva!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.