Ultima oră

Comandant nou la Batalionul 469 Logistic

Raluca Manolache
13 ian 2009 3173 vizualizări
Batalionul 469 Logistic din cadrul Brigazii 282 Infanterie Mecanizata Unirea Principatelor Focsani are un nou comandant in persoana lt. col. Cristian Gheorghe.

Ceremonialul de numire in functie s-a desfasurat ieri, cind Drapelul de Lupta al unitatii i-a fost inminat de catre seful de stat major al unitatii, mr. Aurelian Chelaru, ofiter care pina la aceasta data a indeplinit atributiile de comandant. Aurelian Chelaru a preluat atributiile dupa ce lt. col. Danut Todiroaie a iesit la pensie. Cristian Gheorghe a ocupat pina in acest moment functia de sef Birou Planificare Logistica in Brigada 282 Infanterie Mecanizata. Acesta este de loc din Buzau si a intrat in sistem in 1988, cind a terminat Scoala Militara de Intendenta si Finante Sibiu. Ulterior a absolvit Facultatea de Stiinte Economice la Galati, dupa care s-a specializat in Comanda si Stat Major, dar are si un masterat in Administratie Publica Europeana. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 15 ore, 25 minute, 32 secunde
> " .... lt. col. Danut Todiroaie a iesit la pensie." Salutare neamule, Eu sunt ruda Tzucky - Ioan I. TODIROAE din Satul Timisesti. Noi suntem verisori de gradul al II-lea pentru ca bunicii citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.