Ultima oră

Incepe numaratoarea gainilor din Focsani

Doina Ganea
10 ian 2009 1015 vizualizări
Reprezentantii Primariei Focsani vor merge de lunea viitoare din poarta-n poarta pentru a prelua de la cetateni date cu caracter personal in vederea reactualizarii datelor din registrul agricol.

Primaria desfasoara in perioada 12 - 26 ianuarie 2009 recensamintul agricol, conform H.G. nr. 175/2007 privind registrul agricol pentru perioada 2007 - 2011. Actiunea are loc prin vizitarea gospodariilor (caselor) din municipiul Focsani si din cartierul Mindresti. în aceasta perioada angajatii Primariei vor vizita in municipiu, inclusiv in cartierul Mindresti, un numar de 4.500 gospodarii, pentru a inscrie in registrele agricole membrii gospodariei, terenuri, pomi, animale, constructii si utilaje", se arata intr-un comunicat al municipalitatii. înscrierea datelor in registrul agricol se va face pe baza declaratiei date sub semnatura proprie de capul gospodariei sau, in lipsa acestuia, de un alt membru major si prin prezentarea actelor de proprietate. Persoanele care nu vor fi gasite la domiciliu se vor prezenta la sediul Primariei dupa data incheierii acestuia, pentru inscrierea datelor in registru. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.