Ultima oră

Hotul de la óberlihtul consilierului Ion Epure

Raluca Manolache
10 ian 2009 2784 vizualizări
M-a lovit chiar la inceputul anului , se plinge consilierul liberal

Un tinar de 18 ani din Baicoi, judetul Prahova, care isi duce veacul prin Focsani, s-a ales cu dosar penal dupa ce a furat de mai multe ori de la un bar din zona Garii ce apartine unui consilier judesean liberal. Dupa ce au primit mai multe sesizari din partea patronului Ion Epure, care s-a plins ca ii dispare marfa din unitate, politistii de la Transporturi Feroviare s-au gindit sa stea la pinda. "A venit la mine motivind ca ar vrea sa lucreze ca barman, asa ca l-am tinut o perioada in proba. Intre timp insa m-am interesat la vechiul lui loc de munca, el vindea casete in piata, si de acolo mi s-a spus ca ar fi furat vreo 50 de milioane de lei vechi. Asa ca am spus ca nu mai are ce cauta la mine, dar el se orientase deja. In total mi-a furat marfa in valoare de 1.000 lei, plus un telefon al unui barman si bani din casa. Cind a dat ultima lovitura a luat marfa in valoare de alte 600 de lei. Nu cred ca imi voi recupera prejudiciul, pentru ca am stat de vorba cu el si mi-a spus ca a vindut produsele taximetristilor. M-a lovit chiar la inceputul anului", ne-a spus Ion Epure, patronul barului din Piata Garii. Joi noapte, agentii l-au vazut pe Ciprian Nicolae Tirtan cum actioneaza. "Patronul avea suspiciuni ca cineva intra in unitate prin efractie, dar pentru ca nu a gasit urme de fortare a crezut ca angajatii sint cei care fura. Am initiat astfel o pinda si l-am filmat pe tinar care, dupa terminarea programului, intra pe un gemulet in unitate. Acesta a dorit sa se angajeze la bar si stia locul bine", ne-au spus politistii. Strengarul a fost prins cind incerca sa iasa din bar cu "prada", compusa din tigari, bauturi si chipsuri. Hotul a recunoscut ca a furat de mai multe ori. In consecinta, tinarul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, desigur dupa ce politistii au facut si o reconstituire. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 16 ore, 42 minute, 59 secunde
D-soara Raluca MANOLACHE mai informezate de unde este autorul spargeri din Baicoi, judetul Prahova sau Bacau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
, acum 739398 zile, 16 ore, 42 minute, 59 secunde
Postarea de mai sus nu-mi apartine. Nu ma intereseaza Ion Epure si nici cine si ce ii fura lui.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.